Apatit

Fullföljer alla mina planer för lördagen. Amazonit, Lepidolit och Pyroxen nedtecknades på små lappar av geologen på Naturhistoriska när jag visade mina stenar. Små blå prickar av apatit finns där också. Och Lithium. Tänk om man bara hade en geolog att gå till när man hittar en lattjo sten.

Inhandlar sen en större resväska som jag tar mest på färgen, grå med orangea detaljer. Vill känna igen den snabbt när den kommer på bagagebandet på Newark Liberty International Airport. Om jag nu kommer ihåg att hämta ut den. Knallar ner till Centralen och förnyar mitt 90-dagars kort på SL samt köper yankee dollars. Nu har jag farten uppe och det blir två par brallor, två par skjortor och en tunntröja att peta ner i nya resväskan.

Hittar färg på Stora Coop, blir ett intressant experiment att färga min gröna favvoskjorta svart.

Ytterst fotogeniskt ställe, detta!

Och skjortan är svart! NOT! Färgen bet inte, skjortan är lika grön som tidigare men färgfläcken är fulare än jag minns den.

https://artist-andy-warhol.tumblr.com/post/177875063914/dollar-sign
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Apatit”

  1. Bravo! Det är så härligt att höra din entusiasm inför resan. Roligt at du vet med om dina stenar nu .ALL THE BEST OF LUCK!.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.