Morgonens bänkar

Medan de politiska blocken drar regeringsbildandet i långbänk, tar jag mitt pick och pack och drar till New York.  Där väntar andra tider, antar att jag bloggar på kvällstid amerikansk östkusttid, vi får se. Kan bli att jag bloggar innan jag ger mig ut på stan. Brukar gilla att vila en stund efter frukost. 

Automatincheckning  av bagaget, incheckning av mig själv gjorde jag i går. Läste att den rigorösa säkerhetskontrollen skulle flytta från Newark till Arlanda, så det blir smidigare därborta. Tror inte det är klart med det än. Återstår att se.

Vid det här laget hittar jag ju till flygbussen på Newark, och jag hittar till hotellet från Bryant Park, där jag  stiger av. Behöver köpa flaskvatten, kranvattnet duger inte att dricka. 

Låt äventyret börja!

http://flashofgod.tumblr.com/post/177932364413
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Morgonens bänkar”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.