Director´s cut

Tänker mig klippning på hemmaplan men hamnar i kö. Hoppas vinna tid genom att åka in till city och min gamle frisör Jonny. Av honom får jag en tid två och en halv timme senare. Tid att slå ihjäl således. Kollar gamla fotoböcker på Alfa antikvariat utan att köpa nån innan jag köper en ny favvoskjorta. Fika på Kaffekoppen följt av inköp av bra att ha researtiklar på Åhlens. Hinner köpa skokräm innan klippningen. Det kostar skjortan att slå ihjäl tid.

Och mina nya provlinser hann komma innan avresan. Perfekt! Tänker precis skriva att det enda som gäckar mig är min New York-karta när jag hittar den där den ska ligga, i kartlådan. Regnet smattrar mot arbetsrumsfönstret och lika samma i New York. 

Ska kolla Sverige – Turkiet på MacBooken innan den packas ner. Sen återstår bara att komma ihåg tandborste, tandkräm och rakhyvel. Sen är nog allt med. Och att fokusera när jag låser dörren så jag är säker på att jag gjort det när jag sitter på bussen. Har oftast annat i tankarna när jag lämnar lägenheten och låser automatiskt utan att tänka på det.

http://exislanegra.tumblr.com/post/177933414394/qbn-scholar-i-san-francisco-07-23-18
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018