En bagel i ögat

Inte sällan erbjuder nya hotellrum på intellektuella utmaningar. Morgonens gåta att lösa är  hur duschen fungerar. Inte helt givet vid en första titt. Men det löser sig så klart. Det är den lilla tappen nere på kranen som ska tryckas in för att vattnet istället ska komma ut ur duschmunstycket. Sen är det bara att välja bland godsakerna på handfatskanten.

En typisk New York-natt. Sirener från utryckningsfordon, orkestrar av biltutor, smällare när lastbilar och truckar passerar gatornas ojämnheter, och det svaga ljudet inifrån rummet av något som slår på, surrar i tre minuter, och slår av. Kylskåpet, tror jag.

Nu frukost. Bagel eller brownie, smör och/eller jordgubbssylt, kaffe. That’s it. Men kaffet var gott! En stunds vila och sen är det dags att jobba för bilderna. Mulet, med åska kl 14-15.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

Ett svar på ”En bagel i ögat”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.