Storstadsdjungel

Katchukachum, katchukachum, katchukachum. Ljudet från underjordens tåg brummar taktfast upp genom gallren till gatan. Det är fuktigt och varmt i storstadsdjungeln. 
Köper en NY Rangerskepa till jobbkollegan. Väskröntgen och detektorbåge för att komma in till Rangersshopen.

Dagens första mål är Guggenheims, väskkoll och metalldetektorvisitering även här. När jag kommer in är blodsockret nere på rött. Depåstopp för tankning på museecafeet. Giacometti är huvudnumret, hela spiralen upp är full av hans säregna skulpturer och målningar. Fascinerande konstnär!

Regnskogskänslan förstärks i Central park av alla ljud från fåglar och insekter. Saxofonspelaren passar kanske inte in eller så är han soundtracket. 
Ett gäng småttingar får baseballinstruktioner i parken.  
Bunkring på St Patrick’s, shepherd’s pie och en Lagunitas. Tänk att första ölen i NYC blir en sketen Lagunitas!

Stort problem! Kan inte ladda kamerabatterierna, laddaren dör efter några sekunder. Har haft en annat ex av samma laddare, och den la också av. Och laddare behövs ju när man är i stan får att göra bilder. Knallar upp till B&H och köper en Fujiladdare. Den lyser grönt trots att batteriet är nere på 20%, svårt då att veta när det är fullt. Kanske slocknar lampan då?

24602 steg första dagen är godkänt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Storstadsdjungel”

  1. WOW! Guggenheim. Jag är speciellt förtjust i Giacometti. Fångade honom när han var på Lousiana på 70-talet. Lyckos du som är där,känner gen var du går. Fortsatt lycka!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.