Min imaginära trädgård

Läser om vad man kan låta bli att göra om man har en trädgård. Det låter så bra att jag genast sätter mig i min imaginära trädgård och struntar i att städa. Svårslagen start på söndagen.

Funderar på Waldemarsudde i dag, Målaren som fotograf respektive Helene Schmitz, Thinking like a mountain. Därtill Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede.

Tog en titt på mina senaste NYC-bilder. Några hade tagit sig ordentligt. I mina ögon, that is. Man får förlika sig med att den breda fotoallmänheten inte delar den entusiasmen. Publicerar tiderna i stort sett kronologiskt som de togs. Men snart kommer jag till min specialmapp Ripped and torn och då blir det bara trash ett tag.

Sitter bra i min nämnda trädgård så jag blir nog kvar där ett bra tag. Utställningarna kan vänta till nästa helg.  Och den 10-14 oktober är det Affordable art fair på Nacka Strandsmässan. Har biljetter till vernissagen men ser att jag inte kan gå då jag har annat för mig den kvällen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Min imaginära trädgård”

  1. Som jag sagt tidigare, det kostar mer än det smakar att t ex ställa ut. Hyra av lokal plus inramning av foton. Inte en chans att få tillbaka de stålarna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.