Banksy :-)

Höstsolen värmer gott där jag sitter i mitt fiktiva trädgårdslandskap med min återupptagna läsning av Teju Cole´s Blind Spot. Får ägna tid åt att försöka logga in på Draken film och se Himmel över Berlin, från 1987 av regissören Wim Wenders. Det funkar inte.

Och jag får feeling, beställer ett macroobjektiv. Är på vippen att lägga till nya kamerahuset X-T3 men stryker det. Om det blir ett nytt hus får det bli ett ännu mycket bättre. Så strax tar jag mig an ett nygammalt motivområde, Moder Natur. Blir säkert avkopplande med slow photo. Gissar att jag kan plocka upp objektivet ganska omgående i butik. 

Nedan: Rätt skön grej av Banksy, men sannolikt höjer det bara värdet och sålunda är  kontraproduktivt.

Rapporten uppmanar i starka ordalag till omedelbart agerande från de styrande i världens länder – koldioxidutsläppen måste ner med 45 procent från 2010 års nivåer till 2030.
”Att begränsa uppvärmning till 1,5 grader är möjligt inom fysikens lagar, men det skulle kräva förändringar som saknar motstycke”, skriver Jim Skea, ordförande för gruppen av forskare.

Vi ligger med andra ord riktigt risigt till. De profithungriga lär försöka strimla den här rapporten likt Banksy´s konstverk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Banksy :-)”

  1. Jo hej proffset! Snygga bilder. Men idag hör jag på morgonnyheterna att experterna säger att det är inga problem för världen att nå klimatmålet och stoppa uppvärmningen! Låter skönt att gå på dessa positiva tongångar! I mitten av veckan blir det högtryck, Brittsommar. Längtar!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.