Not affordable art

Läser att Stockholm tydligen sökt vinter-OS igen. Ett OS i Stockholm, Falun och Åre är precis vad vi behöver i dessa tider av klimatförändring. 

Övergångsstället på Folkungagatan vid Medis T ger mig New York-feeling. Man kilar över när det inte kommer några bilar, precis som vore det tvärgatorna på Manhattan.

Hämtar min makrolins efter jobbet. Har sen över en timme att slå ihjäl till kvällens vernissage. Sneddar över gatan till O’Learys och tar där en APA och en Bobby Orr bacon burger. Asså, burgare är inte nån favvo direkt, men annat tänkbart kostade 150:- mer.

Buss 443 från Slussen till Nacka strand och Affordable Art fair. Efter objektivköp och middag ute har jag inte råd ens med det billigaste av konstverk. Och det vore lite som att plocka hem gullvivor från skogen, det är sen bara jag som får se dem. Träffar lite fotonobless i Johan Bergmark, en av de vassare porträttfotograferna, och Mia Galde, Knut Koivisto, ”fjellis” och Malin Jochumsen och några fotobekanta till. Trevligt men till sist väl svettigt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Not affordable art”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.