Morbida inslag

Blyga män, de tre första på morgonbusshållplatsen, köar med fem meters lucka.

En gratistidning lever sitt eget förbrukade liv i tunnelbanestationens luftvirvlar och far                                               runt bland pendlarbenen med vilt flaxande sidor.

Avlyssnar ett telefonsamtal  med morbida inslag på hembussen: ”Eftersom han inte fick skjuta nån förra året vore det kul om…” Hoppas det handlade om älgjakt.

Fick sms om att min beställda macrolins inkommit till butik för avhämtning. Kom ihåg det när jag redan åkt en bit med bussen. Får bli i eftermiddag istället. Om jag kommer ihåg det då. Sen blir det vernissage på Affordable Art Fair. Malin J hade godheten att skicka mig en biljett. Tack! Min skrivare är dock inget bra på att skriva ut streckkoder så vi får se hur det blir.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Morbida inslag”

  1. Svensk och svensk, det vet vi inget om. Blyga verkade de vara och jag tror inte att de alla kollade i varsin telefon, om ens någon. Fenomenet inträffar då och då och jag brukar tänka att om alla skulle göra likaledes skulle busskön börja utanför porten.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.