Kategorier
Stockholm

Damn!

Förbannar fortfarande mig själv för att jag missade Richard Falks vernissage i torsdags. Sökte efter bekräftelse på att det var då och inte nästa torsdag men hittade ingen. SKIT!

Behöver lite kringutrustning till mitt makrofotografering. Till exempel en trådutlösare att använda när kameran står på stativ, ljuset är svagt och jag behöver en långsam slutartid. Den jag har passar bara min X-T1:a och till X-T2:an hittar jag ingen i fotobutikens sortiment. Kan i och för sig använda X-T1 för makro.

Prata med Löfven och bilda en S-M-regering…

…och samtidigt slå ett slag för sexuella minoriteter.

Jaha, ny vecka, nya möjligheter. Några vernissage att komma ihåg från och med onsdag.

Skrev ut en bild från New York som jag kanske håller som den bästa. Svårt att bedöma i mörkret eller lampljuset men under helgen har jag kunnat begrunda dess eventuella kvaliteter. När jag lägger upp den på mina olika bildsajter lär den röna samma öde som de flesta av mina bilder där, typ 30 lajks and that´s it. Men jag gillar den och det är banne mig huvudsaken, alltid!

Första noterade effekten av mitt byte av OS är att jag nu kommer in på mitt tumblr-konto via Safari. Tidigare var jag tvungen att gå via Google Chrome.

http://joeinct.tumblr.com/post/179045674992/branches-in-snow-photo-by-ansel-adams-1932
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Damn!”

Stängt för kommentering.