Men vaf…?!

– Men vaf…?!  Jag orkar inte! En ung kvinna får ett oönskat besked på mobilen. – Åååh!

Har gott om tid efter jobbet och före Axelvernissagen av Ewa Mari Johanssons Resolver så jag promenerar. Bland andra fina bilder fastnar jag för ett stort porträtt av en rynkig kubansk kvinna. Bea häller upp kubansk rom i små plastglas. Det framgår inte vem som ska bjudas på det, antar att det inte är jag och knallar iväg till bussen.

Får en inbjudan till soluppgångsfotografering i Saltsjöbaden, samling klockan 7.10. Då behöver jag ta bussen kl 6.17. Är nog inte fullt så entusiastisk i mitt naturfotande än. Däremot ska jag på ölprovning ute i Fisksätra och då är ju ett alternativ att naturfoto i angränsande Nackareservatet innan. Ett annat alternativ är nån vernissage på stan, minns inte vad.

Strax ut i höstmörkret.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Men vaf…?!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.