Så vitt jag kan se

Nånting vitt har lagt sig över min förort och det är -3°. Nån ringer mig från USA, bara tre signaler går fram så jag hinner inte fundera på om jag ska svara. Frukost och dusch, sen en titt på helgens lista. Vet att där bland annat står en vernissage på Galleri Kontrast. Ska också titta på de bilder jag printade i veckan, se hur de ser ut i relativt dagsljus. Och bestämma vad som ska printas i A2. Under helgen ska jag fortsätta arkivarbetet, namna och mappa bilderna. 

Hatar autocorrect, mellanslagstangenten på mitt gamla tangentbord funkar inte alltid och då hamnar orden oavsiktligt ihop varpå autocorrect förvanskar dem till nåt helt annat.

Off I go, into the white unknown.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Så vitt jag kan se”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.