Abstract as hell

M och KD-budgeten återinför avgifter på museerna. Då kanske jag ändå får någon nytta av mitt treåriga medlemsskap i Moderna museets vänner. Eller så hinner det gå ut, jag får kolla.

I dag blir det som sagt shopping, åker in till storbyn och inhandlar fotopapper. Är ljuset bra, läs soligt, skrotar jag kanske runt på Centralstation och letar fotomotiv innan.

Asså, jag tycker det här är snyggt! Tycker det passar alldeles perfekt en annandag som denna när alla ändå leker med sina julklappar alternativt pustar ut efter skinka, Janssons och sill.

Har föresatt mig att låta printandet vänta men jag är så förtjust i några (flera) bilder att jag bara måste se dem printade (i A2). Återstår att printa i A3, eventuellt några i A4, plus kanske några kort. Vi får se. De ska ju ramas in till en hiskelig kostnad också. Funderar på prissättningen, jag vill ju inte vara för billig och signalera att mina bilder inte är värda nåt. Å andra sidan vill jag sälja åtminstone någon.

God fortsättning på julen, förresten!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

9 svar på ”Abstract as hell”

  1. Snyggt, får vibbar av Toulouse-Lautrec. Jag fick MMV-medlemskap i julklapp. Som jag önskat mig. Har inte varit med på många år, för inriktningen var sönerna då. Har längtat efter detta. Fortsätter kolla Warhol tills 17 februari. God Fortsättning!

  2. MMV hade man ju nytta av vid specialvisningarna, tisdagsklubben hinner jag inte till. Lite mer valuta om det blir entreavgift får man ju. Definitivt T-L-vibbar.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.