Fittstim coming your way

Tåget rullar innan före mig. Sprintar (nåja) uppför trapporna i hopp om att hinna med. Då jag gör ett försök med nolltaxa kommer jag inte genom spärren. När jag (med hjälp av spärrvakten) väl kommer på att använda kortet har tåget hunnit gå. Kvar står jag med en skön känsla av att vara en idiot.

Nån slags civil olydnad.

Åker till Wallery och har bättre lycka än i går. Får ett personligt och trevligt mottagande av galleristen Jimmy, och ett glas prosecco. Har varit på flera av hans evenemang så han känner igen mig vid det här laget. Surrar lite och får veta att nästa utställning blir cirka 50 fittor ( nu snackar vi fittstim). Det är ett gäng sminköser som gör en kampanj mot könsstympning. Om jag fattar det rätt. Lovvärt initiativ!

PAINT by NATURE. A solo exhibition by the UK based ARTiSTA @its.artista.

Fick till sist intervjufrågorna och har nu att formulera mig väl om mitt fotograferande.  Ochsen fundera på vilka darlings jag ska killa. Gallerista Jimmy tipsade om att ta hjälp av någon utomstående. Ska kanske kolla med Erkki Pärk om han ställer upp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Fittstim coming your way”

  1. Roligt att se dig vara så igång! Fantastiskt! Ser fram mot vernissagen i vår.
    Det där med dumpning. Ja, man undrar?

  2. Jo men det ska man ju bekosta själv, annars blir det vi som får betala, vi som bor här. Alla sådana utgifter kommer på oss. AFF har ju inte i uppdrag att transportera bort möbler.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.