Ingen ringer från Svenska spel

Ingen från Svenska spel har ringt mig under helgen. Eller i december, förresten inte någonsin. Måste kolla så de har mitt nummer. Å andra sidan, vad skulle jag göra om jag vann, låt säga tio miljoner? Köpa ny bil går bort, då måste jag ju ha en gammal bil och det har jag inte. Resa? Då kommer ju miljöpåverkan in, så det funkar inte heller. Ny teve, tittar just inget på min gamla och det jagare ser jag på datorn. Men kanske fler utställningar där jag kan förverkliga mina idéer utan att behöva tänka på prislappen.

Jag gillar som sagt sånt här:

Edward Bloms glögg var god. Längst bak i kylskåpet hittar jag en flaska Blossa starkvinsglögg från förra året och värmer den. Usch, den har verkligen åldrats med avsmak. Vaskas!

Det blir som vanligt mobilsoduko tills jag släcker, hjärnan fortsätter att köra en stund till.

Sover illa, som så ofta efter en längre ledighet när jag vet att jag ska åka och jobba. Men jag drömmer kul.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018