Black på bläck

Får värdefulla synpunkter på min utställning och inramningen av Malin J. Hennes idé är att bara rama in några få av bilderna, för att visa hur det kan se ut. Hon själv är ”skitless på alla bilder som ligger fint inramade som aldrig blir sålda”. Det ligger massor i det, hur kul är det att ha inramade bilder för över tiotusen kronor liggande och ta plats. Lättare att transportera också.

Printar sen bilder tills två bläckpatroner tar slut. Det får bli ett besök i fotoaffären i morgon. Kanske är min kreativa paus på väg att ta slut, känner ett svagt sug. Men vädret, vädret!

Är som vanligt förkyld och som vanligt ger det sig inte. Skjuter upp nässpray i snoken flera gånger per dag.

Another NYC abstract. Just got selfish about it.

Kollar för en gångs skull på Premier league-fotboll, Liverpool – Arsenal. Det var ett tag sen. Är lite förvånad över hur många vanegrejer jag ändrat på under hösten som gått.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Black på bläck”

  1. Måste kolla Bowie-filmen. Jag blev sjuk i jul, alla blev sist sjuka som jag firade jul med, för en av oss hade släpat med sig något, nässpray och feber, orkar inte mycket. Nu bättre.

  2. Ja, man ska ju inte förledas att tro att man säljer nåt, och då blir man ju med lägenheten full av inramat som ingen vill ha. Du har inte lust att vid tillfälle säga ditt om urvalet?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.