Svamp for life

Grått ute om än möjligen i en ljusare nyans än i går. Stadsutflykt för bläckshopping väntar. Sen kan jag återuppta mitt printande av bilder.

5 704 följare på Tumblr, ungefär 1% gillar mina bilder.

Ät mig! Svamp for life!

Sitter på bussen och längtar efter vår, eller en rejäl dagsmeja så det blir nåt att göra bilder av. Å andra sidan var nog ljuset i dag tillräckligt för en fotoutflykt. Istället blev det shopping, la till en vadderad insats som förvandlar min axelväska till en fotodito. Genialiskt, typ. Å andra sidan funkar min vinterjacka bra som fotojacka. Får plats med två kameror plus objektiv i respektive sidficka. Det är dock inte vinter jämnt.

Nu blir det käk och sen ska jag sjunka in i en skön eftermiddagskoma.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Svamp for life”

  1. Så då är du nog i eftermiddagskoma just nu. Skönt! Jag försöker hålla mig varm för att få bort envis förkylning. ”Hej, heja dagsmeja, plask och stöveltramp”, skrev min äldsta syster, hon har skrivit barnvisor, kallar sig Teresia. Gunwer Bergkvist sjöng in dem på 80-talet, på en LP, men Barbro Teresia hade kunnat marknadsföra dem bättre. Men en del skolor sjunger dem. Vi är inte fena på marknadsföring i min familj. Det är en bit kar till i vår, så det är bara att drömma ett tag till.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.