”Det är bra om man håller sig inomhus”

”Det är bra om man håller sig inomhus”, läser jag på kvällstidningens webbsida. Sagt och gjort, det blir en söndag inomhus!

Under natten har första säkerhetskopian gjorts på nya externa hårddisken. Tog nio timmar. Kan var bra att ha när det skiter sig nästa gång. Hjälper tyvärr inte mot mitt slöa tangentbord där mellanslagstangenten inte hinner med. Mitt nyare trådlösa tangentbord tappar i sin tur kontakten titt som tätt.

Gör en krysslista till klassens fågelskådare med de vanligaste fåglarna. Hoppas deras intresse håller i sig till våren när det blir fler fåglar att spana in.

Bilderna här gör jag när jag står och väntar på bussen. Färg eller svartvitt är frågan.

Testar att ha smör och inte Bregott på mackorna. Problemet är att smöret är så hårt att det är svårt att bre. Tar ut det i god tid före frukost, men det är hårt ändå. Får stoppa ner paketet innanför brallorna eller ha det i armhålan. Och sen återgå till Bregott.

DN vill ha tillbaka mig som prenumerant och erbjuder halva priset. Nej tack, inga blaskor som försvarar vinster i välfärden.

Funderar på om jag via skolmaten fått i mig sjukt polskt kött. 85 kilo av köttet ska ha serverats i stockholmsområdet, osäkert hur många kilo som nått skolornas matsalar via centrala skolmatskök. Vårt skolkök lagar maten själva så risken är liten. Annars hade jag ju kunnat skylla mitt tidigare magonda på det.

Tredje februari 1959.

Måndag i morgon, spännande att se hur det går att ta sig till jobbet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ””Det är bra om man håller sig inomhus””

  1. Jag drog till sonen på Kungsholmen och blev insnöad. Inte mig emot. Heja fåglarna och barnen. Kameran har fått vila sig idag?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.