Alexandria Ocasio-Cortez!

Det är halt i Kanans land, denna fredagmorgon i de östra förorterna. Och blött. Förjävligt för de som i praktiken dömts till husarrest när de på grund av stundtals obefintlig snöröjning och halkbekämpning inte kan ta sig fram på gångbanorna.

Ser en snutt på Fejan där USA:s nya politiska stjärna Alexandria Ocasio-Cortez brutalt avslöjar hur rutten amerikansk politik är, där lobbyister i princip kan köpa sig lagstiftning som gynnar dem eller korrupta politiker kan stifta lagar som maxar deras egen plånbok.

Riktigt trevlig vecka med trevliga elever men riktigt skönt med helg ändå.

Oklart dock vad helgen kommer att innehålla. Vädret lockar inte särskilt mycket.

3 svar på ”Alexandria Ocasio-Cortez!”

  1. Bikt och frisläppning mot borgen är två av de grejer som jag inte har någon som helst förståelse för. Det mest FALSKA jag kan tänka mig, omoraliskt, odemokratiskt , allt på o.

  2. Det finns rätt mycket att förfasas över. Jag tycker nog att lobbyisternas makt över amerikansk politik är skrämmande.NRA, the Koch Brothers m fl. Och Jesus skulle ha häcken full med at rensa ut den kristna högern från templen, om han skulle ha lust att återuppstå igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.