Den listige listar lustiga laster

Underbart skitväder ute motiverar mycket väl en innedag. Och jag har ju min listiga lista över lustiga laster att följa. Disk, tvätt och blomvattning hör kanske inte riktigt till dem, men måste göras ändå. Försöker alltid klämma dem först. Sen är det dags för vila!

Utmaningen på Fejan, ”sju dagar, sju bilder i svartvitt ifrån mitt dagliga liv, inga personer, 
ingen förklaring. Och varje dag nomineras en vän att göra detsamma”, är över. Ser att jag körde åtta dagar och lika många bilder. Har aldrig varit bra på matte.

”När det enda sättet för vår civilisations överlevnad är radikala politiska beslut och övergripande förändringar av vår livsstil blir jag livrädd för att det stora samtalet stannar vid vad kändisar konsumerar och vad privatpersoner ska lägga i kundvagnen.”

Linnéa Claeson, Aftonbladet 9 februari 2019
Bananskalslördag.

Svarade för flera veckor på intervjufrågor jag fick från FB-gruppen Progressive Street. Då jag inte hade nån lust att flumma till mitt gatufotande blev det kanske för tråkigt för dem. Och jag har inte publicerat särskilt mycket där heller på sistone. Tycker inte den gruppen är särskilt ”progressive”.

Göran Greider i Dalademokraten:

Känner mig förkyld (som alltid). Funderar på att testa finsk medborgarlön.

Funderar på att kolla lite Premier league-fotboll, det var ett tag sen. Funderar på att sen printa några Rippar till i A2. Det är några i färg som kanske gör sig bättre stora.

15 svar på ”Den listige listar lustiga laster”

  1. Ja det var ju en otippad plats. Brukade gå på öl- och whiskymässan i Nacka strand och vid ett tillfälle råkar testa en whisky ur en flaska med enkel vit etikett och av enklaste design. Skitgod! Det var Glenglassaugh. Några år senare testade jag Glenglassaugh men den var inte god. Det visade sig vara på det viset att den första var ur konkurslagret och en himla massa år gammal, den senare var några få år gammal från återstarten av destilleriet. Ser att det finns en Glenglassaugh Revival att tillgå i dessa dagar. Mycket nöje!

  2. Det är min son Mattias, tror du va kvar på Brannhäll när ha gick där, nu har han blivit kvar här efter studierna

  3. Han är född -90 så då måste du varit kvar men han gick aldrig på fritids så ni hade nog inte med varandra att göra

  4. Det är ingen av ungarna som gått på fritids eget som mor deras va och fortfarande är dagmamma

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.