Kategorier
Stockholm

Väntan

Enligt infotavlan på morgonbusshållplatsen kommer min 446:a kl 7.43. Buss 446C, 444, 471 samt två bussar ”ej i trafik” hinner passera liksom tidpunkten för min buss ankomst. Men det är -9° och hur skönt som helst att stå och vänta på nåt man inte vet när det kommer. Än bättre blir känslan när man skulle behöva vara på jobbet tidigt för att hinna förbereda skoldagen.

Orkar se en halvlek i Champions league, PSG mot Man United.

Jag tycker det vilar något sorgset över den här bilden.

Torsdag, ärtsoppa och punsch, pannkakor! Eller inte.

Den gamla förstoringsapparaten ser ut att hamna i grovsoporna på söndagkväll. Det finns antagligen nyare och bättre att få tag i, och lika gratis.

4 svar på ”Väntan”

Ja lövet ser ju ut att vara lite visset och det är väl sorgligt i sig självt och då blir väl bilden också sorglig.

Min gamla förstoringsapparat har återuppstått som reprostativ med gamla färghuvudet som ljuslåda med negativhållare för avbildning av negativ/dia

Ja, precis, något sorgligt över bilden. Lövet som har gett upp och insett att livet går mot sitt slut. Ärtsoppa och punch, om vi skulle ha det här på gården en dag. När jag bodde på Ekerö ordnade vi höst- och vårstädning med ärtsoppa och punch. Jäklar va gott, lam bli repris? Idag laserop. på ögonen för att få bort grå starr, kl 14. Jag ser glist! Vet inte hur jag skriver.

Stängt för kommentering.