Brown ball

Vaknar tidigt av vana och behöver därför ta en extra nap på förmiddagen innan jag är på´t igen. Sen fixardag disken innan jag printar tre bilder till utställningen. En gör jag i A2 från A3, de andra är nya som ursprungligen inte ingick i planerna. Vet inte om den kommer upp på väggen på Galleri Korn, tror jag bestämmer det när jag hänger utställningen.

Beställer också den enkla ”utställningskatalogen” i 30 ex. Skönt att ha det gjort!

Brown ball, it once was something else.

Plötsligt uppstår ett sug, jag vill ut! Tar med mig Canonklumpen, satan vad tung den är! Diket bakom Boo sjukhus är lite intressant och nu går jag på motsatt sida jämfört med senast. Betydligt skräpigare med bildäck, foppatofflor, flaskor, burkar och plastförpackningar. Lägger också märke till att nåt är på gång här, en tillfällig väg, tippad jord, markeringspinnar ute i vattnet. Avslutar med ett besök på stora, trånga Coop.

Laddar upp bilderna från Canonen och inser att jag borde tömt minneskortet innan. Nu är det en massa gamla bilder som laddas upp, som redan finns nånstans i bildbiblioteket. Och just inga bilder att spara.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Brown ball”

 1. Brown ball – Lallande idioter
  Känner du dig befryndad med
  Peter Kadhammar?
  Ständigt denna ”engelska”.
  Är det ”typ kidsens influence”?

  mvh /peter

 2. Ah, braun båål skulle det stått. Schitt!
  Ger bilderna engelska namn för att slippa ett moment när jag publicerar på Tumblr och Flickr. Och för att veta vilken bild som hör till vilket utkast här på bloggen hänger den arbetstiteln med.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.