Kultursöndag?

Viker eventuellt ett antal söndagstimmar åt kulturen denna marssöndag: Kanske Galleri Erik Axl Sund: So Long, and Thanks for All the Art, CFF och Gerry Johansson och till sist Fotografiska och Jesper Waldersten. De ligger nära varandra, dessbättre, eller om det är sämre. Har ju bilder att göra.

Avvaktar med eventuella resor till efter min utställning. Ser min Berlinkontakt Jan B:s bilder från Brandenburg och blir lite sugen på övergivna urbana byggnader. Vet inte om nåt är möjligt till sommaren med så kort varsel.

Konstnären Barbro Ingvaldsson, känd för sina färgglada teckningar av ett svunnet Stockholm, blev just vän med mig på Facebook, på hennes initiativ. Är det kultursöndag så är det.

Morgonsol, minusgrader och en hes räv i fjärran.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019