Gatukonst på tio minuter

Åker in till stan i god tid. Hinner äta och dricka på the Bull and Bear innan vernissagen på Wallery. Två holländare och en belgare ställer ut, Klaas Lageweg, Dopie och Philip Bosmans. Det luktar nymålat i den lilla lokalen. Belgaren Bosmans grejer gillar jag, resten är för dekorativt för min smak. Ägnar cirka tio minuter åt konsten innan jag vänder hemåt. Det har varit en hes dag i dag, och jag kan behöva lite vila.

Philip Bosman till vänster om Oliw´s stol.

4842 tittar på Flickr, skaplig siffra! Det är främst en bild som går bra där, men varken på Tumblr eller Fejan har den fått nån särskild uppmärksamhet. När jag var på Wallery, checkade jag in på Facebook men det var nåt som sket sig, den bifogade bilden ville inte laddas upp. Lyckades ta bort inlägget. Kunde sen inte ladda upp nånting varesig på Fejan eller Insta. Tja, vem bryr sig?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Gatukonst på tio minuter”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.