Kategorier
Stockholm

I dag blir det snö till lunch

Ta mig sjutton om det inte snöade ändå, denna gudsförgätna måndagmorgon i april, detta nådens år 2019. Tunnelbaneföraren fick inte stopp på sitt ekipage vid Globen utan slirade förbi. Blev att hoppa av på nästa, vilket inte hade andra komplikationer än att jag då hamnade i fel ände av perrongen. Och även i dag, tisdag, ska det snöa. Lagom till lunch.

Jakten på mitt examensintyg fortsätter. Kollar genom min arkivlåda men där finns mest skolkataloger och en del utskrivna foton från forna tider. Intressant i sig, visserligen, men… Kanske att skolan har kvar en kopia, försökte kolla det i går men ansvarig personal var inte på plats.

Gillar ögonkontakten och hennes hjärtformade ansikte.

Har anledning att kolla gamla skolkataloger och ser att Mia Jalkerud, Djurgårdens målspruta, har gått i vår skola. Liksom för övrigt Jimmy Ölvestad, DIF-stjärna i ishockey. För övrigt en bra måndagkväll för Djurgården, både hockeylaget och fotbollsditot vann sina matcher.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”I dag blir det snö till lunch”

Det är ändå inte råttans år, eller apans. Vi har inte den benämningen ännu på våra år. Vad vet man om framtiden. Fina bilder, hoppas inte på snö vid lunch. Det räcker som det är, kallt och blåsigt och grått. Sitta hemma i täcket.

Stängt för kommentering.