Älska skogen på nytt

Vi ser ut att slippa den snö som prognostiserades för måndag och tisdag för en vecka sedan, men det blir svalt hela veckan, 3°. Får packa om vinterjackan och hoppas att inget viktigt glöms i nån annan ficka.

”Numera är folk inte utså mycket i skorna. Många överurbaniserade människor är rentav rädda för marker där man kan snubbla över fallna träd och möte underliga djur. Det är sorgligt att skogen för många numera gör sig påmind bara när den brinner. Vi måste lära oss att älska skogen på nytt.” Göran Greider

Ny vecka, fem spritt språngande nya arbetsdagar. Spännande att se vad de för med sig. En del evenemang väntar också, om jag kommer ihåg och orkar. Och vernissagen närmar sig hastigt och lustigt.

Måste ansöka om fritidspedagoglegitimation som ska vara klarbehandlad innan 1/7. Antar att jag behöver mitt intyg från Lärarhögskolan i Stockholm och det hittar jag inte. Gick ut 1981 och senast jag behövde det var år 2000, när jag sökte nuvarande befattning. Det kanske blir en tidig pensionering? Kollar med Stockholms universitet om de kan skicka en kopia.

Nedanstående bilder får mig att längta till Berlin. Får titta på en höstresa snart. Och i maj 2020 blir det New York, the last tour.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Älska skogen på nytt”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.