KK 8850

Morgonsolen försöker locka på mig vårjackan, men det går jag inte på. När jag kollar temperaturen är det -4°

Fyra dagars påsklov, sen långhelg. Då ska jag fokusera på de sista förberedelserna inför utställningen och håller tummarna för att jag tänkt på allt. Har jag inte det blir det som det blir. Vilket är vad jag tänkt hela tiden. Det behöver inte vara så himla märkvärdigt.

Har kollat in det här motivet från morgonbussen ett antal morgnar och nu gjorde jag en bild av det. Nu fick jag en fin ljuskil på köpet.

Behöver få tag i nycklarna till galleriet och betala dispositionen 500:-. Det ordnar sig!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.