Soffavslut

”För övrigt anser jag att…

▪ … det vore på tiden med en seger för Djurgården i den kommande hockeyfinalen. Bucklan måste hem till Stockholm igen.” Jan Guillou, Aftonbladet

Men man ska aldrig jinxa på det här sättet, Djurgår´n fick dyngspö i Karlstad.

Som befarat var jag lite tom på energi i dag. Kanske hade lite sol fyllt tanken men då den uteblev fick det bli en innedag med diverse småplock. Har några punkter kvar på helglistan, kollar till exempel mitt medlemsskap i Fotografiska familjen. Tredje juli ska det förnyas, så det var nåt annat knas med mitt medlems-/entrékort i går.

Det jag gillade mest av det Jesper Waldersten sa var att inget får slängas förrän man noga undersökt om det kan användas till något. Soffan hörde inte dit, den förpassades till grovsoporna.

Färg eller svartvitt, var en fråga. Men jag gillar de gula SL-märkena tillsammans med det gula i de två trafikmärkena, och den röda speglingen av trafikljuset. Trots att de kanske snor uppmärksamheten från mannen i mitten. Men, det ska skava lite.

Ser mina Lonely Planet-böcker om Britain, Ireland och Greece uppe på en hylla och undrar var den om New Zeeland är. Den som ledde oss till en oerhört ansträngande och strapatsrik vandring i det inre av Sydöns skogar. Finns de här guiderna fortfarande att löpa, uppdateras de? Eller är de utkonkurrerade av internet?

Hängde upp tre av mina foton på köksväggen. Funderar på var jag ska få upp de inramade utställningsbilderna, för de lär ju inte bli sålda. Vill inte ha en massa inramat i förrådet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019