Kategorier
Stockholm

Intensiv lördag

Är 18 minuter tidig och väntar medan fredagmorgonen rusar fram och tillbaka runt Hornstull.
Blir strax insläppt och får nycklarna. Efter en snabb genomgång av checklista och inventarier börjar jag hänga. Ett sjå att justera så de hamnar på samma höjd och med rätt avstånd i sidled. Till sist får det kvitta om det diffar på någon millimeter.

Köper vin och chips och käkar lunch på Hornhuset. Sitter sen och iakttar gatulivet utanför galleriet.
En postnordlastbil blockerar effektivt trafiken på den hör lilla biten av Hornsgatan och en buss bakom och flera bilar framför kommer ingenstans. Det tutas en del men inte som i NY, där hade de frustrerade männen hängt konstant på signalhornet. Men yrkestrafiken måste få sitt utrymme.

Kort och intensivt vernissage, kl 16 kom de första och klockan 18 gick de sista. några ströbesökare bara de sista timmarna, ett par skulle komma tillbaka och ta en titt till Fin blandning av en granne, barndomskompisar, kollegor och fotobekanta. Sålde två verk och en del småkort och kataloger.

DN:s Lars Epstein tittar in, tipsad av min fotobekant Affe, men gillar nog inte det han såg för han går snabbt.

Intensiv lördag, men kul att träffa större delen av sin bekantskapskrets. I dag öppnar jag kl 12 och vet att ytterligare några jag känner kommer förbi plus några elever med föräldrar.

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/184474948993/the-world-is-full-of-magical-things-patiently
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

9 svar på ”Intensiv lördag”

Jättefint att få vara med, Matti! Tack! Jag har skickat meddelande till Karin Wanngård och jag har lagt ut på min FB. Skickat meddelande till dig via messenger, är inte säker på att du läser messenger, men hoppas du gör det nu. Fortsatt lycka idag!

Såg ditt meddelande på messenger. Spännande att se om det händer nåt. Det är glesare i dag men finansiellt lika bra som i går

Det glädjer mig att du får in kulor så det inte bara ha kostat. Det ska löna sig att vara bra och modig! Ingen mer granne har dykt upp?

Ja, du har fler grannar. Nej jag får nog bli här i morgon. Tog inte ditt kort. Det blir tillströmning i morgon, önskar jag.

Stängt för kommentering.