Kategorier
Stockholm

Gallerilördag

Grågåsen plaskar i Sarvträsk och vårens första jordgubbsskyltar bankas ner vid vägkanten.
I centrum har en provisorisk bron kommit på plats. Vet inte om den är öppen för gångtrafik än.
Den sjuttonde stationen ska vi av.

Inhandlar en färgpatron på vägen till Galleriet. Intill på tunnelbanan sitter farfar med dotter och barnbarnet William på väg till Exploria.
”Det är sjutton stationer!” ”Vilken station var innan?” ”Vet inte. Den sextonde?”

Glömmer ta med en bok, småsegt att sitta och vänta på att nån ska vilja komma in. Fotopolare Lena kommer sen, och en som känner mig vis Fotosidan. Strax därpå rasar tre av mina härliga elever in och satte fart. De skuttade runt och frågade om olika bilder, drack äpplejuice och försåg sig med salta pinnar. De tyckte det var kul att träffa mig på en lördag. Underbart kul att de kom! Tre föräldrar till två av barnen plus ett par småsyskon är med.

Under tiden byter indiern tvärsöver sin gatuarmatur från äldre lyktstuk till modernt halvklot.

Stränge kritikern Michael P är nöjd med vad han ser: ”fin utställning! Över förväntan och det är bra. Klart du ska ställa ut i gamla stan.” Min sommarlovselev Emily med familj kommer förbi, suveränt kul det med, och de köper en bild cash.
Tack vare besökarna går eftermiddagen hyfsat snabbt.

Nu vaknar ni snälla! Sök Jesus!” vädjar en man med en liten hundvalp i famnen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

5 svar på ”Gallerilördag”

Glad! Låter som en fin dag! Nappa på utställning i Gamla Stan. Pengar behövs förstås. Du måste jobba upp dig, det kommer att lossna, du är bra! Dom ska få se. Du skulle förstora upp dina fantastiska tavlor ännu mer så de sköljer över en ännu mer. Fotografiska snart, du har ju kontakterna,
Jag har gått på den nya bron, lite läskigt svajigt.!

Förstorar jag mer får jag betala för det, och färre bilder får plats. Gamla stan-lokalen är bara 20 kvm. Någon Fotografiskakontakt känner jag inte till, vem är det?

Känner inga på fotografiska, gör du? Jo, en killa har gått utbildning där, kan fråga. Jaha, 20 kvm!

Stängt för kommentering.