Kategorier
Stockholm

Gallerisk söndag

Det är ont om tid! Nånting är på väg!” Siaren med hundvalpen är på plats.

Första timmen, en besökare. Läser Jens Lapidus Top Dogg för att få tiden att gå. Vernissageblommorna står sig bra.

Andra timmen, inga besökare. Tredje timmen och Tommi tittar in för en trevlig pratstund. Ulf Berggren kommer och stannar en god stund och vi pratar bort kanske en halvtimme. Ola (tror jag, vi har setts men jag minns inte namnet riktigt) pratar jag också bort en god stund med, trevligt! En före detta kollega kommer in, liksom musikläraren på skolan med man. De senare kommer eventuellt att köpa en bild (jag tror det när jag ser det), jag behöver printa den först för den som hänger på väggen är redan såld. Ytterligare en kollega kommer in, hon har fixat barnvakt för kunna komma hit och måste åka hem tämligen omgående. Himla fint att hon kom.

De två plastmackorna jag köpte följde med hem, det blev en diet på salta pinnar istället.

Min transport hem kommer i tidigaste laget och får vänta medan jag plockar ner tavlorna, sätter tillbaka linorna och krokarna samt sopar och våttorkar golvet. Ännu ett stort tack till chaufför Owe! Till sist hemma efter en rolig helg, men trött är jag!

https://colorandsludge.tumblr.com/post/184507684456/fourvelvit-tanztheater-by-pina-bausch
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Gallerisk söndag”

Härlig helg, bra jobbat. Känns som du är nöjd och vill göra det igen. Och igen. Du är värd en god natt!

Fick ju bra respons, så absolut igen. Det var ju några som inte kunde komma nu, men gärna hade velat. Blir lattjo med vernissage för samma utställning, dock.

Stängt för kommentering.