Kategorier
Stockholm

Sista dagen

Printar ett par kopior, en ska för en timme ersätta den som hämtas klockan 16 av en köpare. Den andra är med större marginaler efter önskemål från en potentiell köpare som skulle ringa, vilket jag inte tror han gör. Men utifall att. Ännu en bläckpatron tar slut, såklart, men jag hinner printa det jag vill.

Tror väl inte att det blir någon rusning i dag (heller), i går visste jag att några skulle komma förbi. I dag vet jag just ingen. Förutom Tommi, då, som annonserat sitt uppdykande. Börjar nog städa klockan 17. Har tur att få skjuts hem av samme chaufför som forslade mig dit, underbart! Stort tack!

Hittar detta abstrakta motiv bakom dörren på galleriet just som jag ska stänga.

Säljer jag en bild till, går jag nog hyfsat jämnt upp. Men fyra sålda är ju fantastiskt roligt!

Bunkrar pastasallad och nån färdig baguette på hemma-Coop för att klara gallerieftermiddagen, sen i väg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

9 svar på ”Sista dagen”

Åh tack! Kostar? Ge mig ditt bankkonto då! Hoppas du har det fint idag, trots att du får fixa maten själv. Blir inget silverfat idag då?

Du är för gentil! Då har jag två rariteter, Andy Warhols katalog och Matti Merilaid. De andra jag har samlat är inte lika mycket värd. Testa knacka på, kanske hemma. Brukar inte öppna av ringsignal

Liten värld. Min kusin Viveca Bremmer skriver på min FB att Håkan känner dig, livskamrat sedan många år, de har Anna tillsammans och tre barnbarn. Vet inte vad Håkan heter i efternamn, men du vet kanske?

Googlade, Håkan Lewin heter han. Vi har ju inte umgåtts men alltid morsat på varandra då vi båda, vad jag minns, har jobbat för Nacka kommun. Skulle nog känna igen honom om jag såg honom.

Ser fram emot katalog. Aha Håkan Lewin! Viveca och jag träffades här i SB igen, efter många år. De bor ju i Norrland nu, har inte varit där ännu, men inbjudan finns.

Stängt för kommentering.