Kategorier
Stockholm

Poäng

Det går inte att spara på skolan. I andra änden blir det alltid dyrare, när eleverna inte fått den tid de behöver med sina lärare. Alla som försökt få ihop en kommunal budget vet det, har barnen inte fått med sig det som krävs för att bli starka vuxna skenar inte bara de mänskliga utan också de samhällsekonomiska kostnaderna. Det är helt enkelt mycket dyrare att försöka laga trasiga vuxna än bygga hela barn, som en förskollärare en gång uttryckte det.

Gustav Fridolin har en poäng.

I dag klär jag på mig och drar in till Galleri Kontrast och Innan det händerYH17:s examenutställning 2019, respektive Mats Sandelins Vårutställning på Galleri Konsthallen. Den senare mest för att ta en titt till på lokalen där jag kör min sommarutställning i juli. Ska försöka hinna/orka med Nina Korhonens boksläpp på Fotoantikvariatet också.

Istället för att sälja av mina utmärkta Canon-objektiv tänker jag mig att skaffa en adapter så jag kan använda dem på min Fuji X-T2. Märket Fringer var det en bekant som hade, men jag var på vippen att ställa frågan om bästa adaptern i en fuijgrupp på Fejan när den dök upp där ändå. Där påstår nån att Fringer kommer med en ny version av adaptern i dagarna. När jag kollar kom den i slutet av april, så nu gäller istället att få tag i den. CyberPhoto har första versionen och tar kanske in även denna så småningom.

Det snöade i går!!!

Listan!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Poäng”

Stängt för kommentering.