Kategorier
Stockholm

Ratatagnissel

Vaknar för andra natten i rad strax efter tre. En björktrast sitter i tallen utanför och tror den kan sjunga, ratatatatagnisselgnissel. Minns att det var så förra året och sannolikt åren innan också. Bra punkt för att hävda revir, den där tallen.

Morgonbussen får rött ljus innan den ska svänga upp på Götgatan. Anar att jag får brådis till tunnelbanan. Högtalaren annonserar Farsta strand när jag just passerat spärren men jag hinner se att det står Hagsätra på tåget och rusar.

VM i ishockey börjar, antar att jag kommer kolla åtminstone med ena ögat.

Köper A3-fotopapper efter jobbet, hoppas jag har A2 kvar. Printar några bilder från gamla kalkfabriken i Rudersdorf.

Ågesta står på agendan och helglistan. Det betyder inte att jag åker dit. Men jag har iallafall gjort vissa förberedelser, utifall att.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Ratatagnissel”

Stängt för kommentering.