Kategorier
Stockholm

Dubblett

Dimma och mistluren brölar från farleden. Inget Ågestaväder, tycker jag. Får ägna mig åt att till exempel gå genom mitt bildarkiv igen och sortera i grupper. Hade gjort det redan men nåt hände med Lightroom som fick de flesta grupperna att försvinna.

Kollade VM-hockey i går kväll. Inget vidare och inte bara för att Sverige torskade. Tycker hockeyn av i dag är mest dumpa pucken i anfallszon, åka efter och sargböka.

Dagens sport får bli detta:

Oftast handlar det om fotboll när de här två lagen möts, men senast möttes de i golf och nu ska de cykla mot varandra.

Hittar den understa bilden på Tumblr, den översta har jag själv hittat på plats i New York och Brooklyn. Tycker det är mycket intressant, det hela! Trodde det hade var Bikers Island, men det är alltså Rikers Island: ”Rikers Island is a 413.17-acre (167.204 ha) island in the East River between Queens and the Bronx that is home to New York City’s main jail complex.

Strax dyker denna upp:

…som skymtar på vänster sida av mitt fynd nedan.

Fascinerande!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Dubblett”

Stängt för kommentering.