Kategorier
Stockholm

Online

Väcks klockan 3.44 av Orminges kråkkör. Lyssnar efter tornseglarna, men de var nog bara förbi och morsade innan de drog vidare.

Ett barn i femårsåldern har blivit polisanmält efter att ha puttat en jämnårig kamrat från en rutschkana. Bakom anmälan står det puttade barnets föräldrar, skriver Lokaltidningen.se.– Jag har inte hört talas om något liknande tidigare, säger polisens pressinformatör Åsa Emanuelsson till sajten. Vilka fantastiska människor det finns i vår herres hage!

Brev från Cyberphoto gällande min beställning av adapter: Hej! Vi har inte glömt dig. Status på beställningen är fortfarande oförändrad. Så fort vi vet något nytt kommer det att skickas ut till dig. Bara att ge sig till tåls, med andra ord.

Numera är man ständigt uppkopplad, och sannolikt avlyssnad.

Tar en treo och börjar beta av helglistans tråkigare delar. Där finns roliga saker också, om jag skulle få lust.

Till det roligare på listan hör att göra sju avsnitt av bildskapande till nästa läsårs Elevens val. Det är två år sen jag körde Ev på temat ”Modern konst lika med konstig konst?” Elevens val har vi för alla 2:or och 3:or i blandade grupper och de får välja fyra ämnen bland drygt tio olika som de sen har i fyra perioder, varje ämne en timme i veckan ii sju veckor innan de byter. Jag gillar att lära känna nya elever och jag gillar att handleda grupper så Elevens val är ett favoritämne.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Online”

Trevligt att har dig som lärare. Man kanske skulle bli barn på nytt. Å andra sidan räcker det med det barnsliga sinne jag har. Jag behöver inte BLI barn på nytt för att vara det. Dock kan jag inte börja om i skolan, vilket är en begränsning.

Må kråkorna kraxa tyst i natt, eller kanske är det så trötta efter förra natten att de sover.

Stängt för kommentering.