Kategorier
Stockholm

Underb

Börjar kika mer i detalj på Elevens val och de olika avsnitten som, totalt sju, ska ingå i temat. Ett tema kan vara instrument, det kan vara ansikten, eller om jag denna gång kör olika konstnärer från olika -ismer från expressionism och framåt. Det senare är lättare att hitta bilder till, det förra gjorde jag för tre läsår sen, men jag hittar inte mina powerpoints till det. Kan ligga på nåt USB-minne nånstans men de jag hittar innehåller inget Ev. Slutar med att jag köper Office 365, min gamla version var inte längre optimalt kompatibel med min dator. Och med nyaste versionen av Powerpoint var det lätt att infoga text och bild. Första temat jag satte ihop handlar om geometrisk konst.

Och jag får upp lampan utan att borra i taket, använder hålet där lampkroken satt och skruvar fast nya armaturen med en skruv. Den väger dryga kilot så det bör hålla mer än väl.

Underb är kort!

Ute blåser det satan, 7 meter per sekund. Då får man hålla i kepsen om man går ut, men det gör inte jag, inte i dag.

Finnberget får solceller

Brf Finnbergets tak och fasad är i behov av renovering. På taket kommer solceller att monteras i samband med att taket läggs om. När får Brf Sockerbiten solceller på taket? Och kan man komplettera med vindkraftverk? Bodde för övrigt på Finnberget mina första 22 år.

Ser ett foto av en utslagen man som ligger och sover utomhus. Fotografen får kritik typ det här är inte okej, det är ett ett fegt foto av en feg fotograf. Kritikern får dock svar på tal, när den kritiserade letar upp ett liknande foto som kritikern själv tagit. Då blev det kungspudel. En del av gatufotot inriktar sig på människor som sticker ut, genom sin fysionomi, sin klädsel, sin aktivitet et cetera. Jag har säkert någon tveksam bild i mitt arkiv, men undviker i regel att plåta ovan nämnda om de inte sticker ut på ett positivt sätt så att jag inte hänger ut personen/-erna i fråga. I regel.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019