Kategorier
Stockholm

Att mjölka…

…betyder att man står kvar i en miljö man tycker är fotogenisk och gör bilder en god stund. Som här vid en rulltrappa. Vare sig den här rulltrappan eller bilderna jag gjorde är märkvärdiga, och jag kunde varierat vinklar med mera, men ändå. En är i färg, två i kvadratformat och den tredje är sned (med avsikt).

Jakob Forssmed: Kristdemokraterna vill se en förstärkt elevhälsa så att barn lättare kan få kontakt med vuxna

Blir provocerad när skattesänkarpartier kommer med såna här utspel. De skiter fullständigt i de här eleverna och alla andra elever. KD och övriga borgerliga partier står för nedskärningar, ”effektiviseringar”, av skolan, inget annat.

Såg VM-matchen mellan Sverige och USA i går. Sverige sparade flera ordinarie mot ett USA som är ett av favoritlagen att vinna VM. Förlust med 0-2 och förbundskapten Gerhardsson får kritik för sin laguttagning. Men jag tycker att det var många av de som kom in som gjorde en bra och respektlös match. Jag blev positivt överraskad.

Hittar följande fakta på fejan: Den astronomiska sommaren har börjat. 21 juni till den 23 september om någon undrar. Jag undrar vad astronomisk sommar är för nåt.

Mer från fejan: ”De visa på SVT idag två likadana dtotkimnhsr. De ökar bra i Skåne”. Vet inte om det är en anledning att åka dit eller att hålla sig därifrån.

Äntligen har någon målat över NMR-symbolen på gångvägen mot centrum.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Att mjölka…”

Stängt för kommentering.