Kategorier
Stockholm

Semifinalkväll

Till sist verkar sömnen ha gått in i semestermode. Efter att ha vaknat kl 5 och släppt ut en vilsen humla somnar jag om och vaknar inte förrän halv nio nästa gång. På tal om bevingade insekter, insomnandet i går kväll stördes av en ensam mygga inande strax ovanför huvudet. Jag låg på sidan och kände hur den satte sig på ryggen. Rullade snabbt över och sen var det tyst. Avlägsnade myggliket på morgonen.

TV-leverans ”mellan kl 13-17″, seg väntan, kl 16.45 kom schabraket. Teknikern knappade in det som skulle knappas in av lösenord och routerkod. Men nu står den där, en 55” Samsung smart-tv. Förutom tv och film fixar den kaffe och skoputs, eller hur det nu var. Dock återstår att hitta en hdmi-kabel så jag kanske se kvällens VM-semi mellan Sverige och Nederländerna. Kabeln bör ha kommit med boxen för några år sen..

Gårdagens semi där USA var det starkaste laget mot England var en häftig historia. Tuffa närkamper, bra individuella prestationer och bra spel, varvat med en hel del missade passningar, främst från the Lionesses (England).

Gjorde ett pass i min stilleben-studio, måste hitta nån bra svart bakgrund. Har ett blått tyg nånstans, vet inte var. Får städa lite till, så dyker det kanske upp. Sen får jag se om det duger med blått. I övrigt är bilderna bara ännu ett tillskott till min samling obegripligheter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Semifinalkväll”

Ja det är roande att läsa om dina bestyr. Har du hittat hmi-kabeln som kom får några år sedan. Hoppas du så får du en magisk upplevelse av semifinalen. Snart!

Hdmi-kabeln är återfunnen och inkopplad. Men kanalsökningen ger 0 kanaler funna. Tror det hänger på att jag inte får tv-boxen att göra som den ska, det ska komma upp en PIN-kod på fyra siffror som jag sen ska knappa in. Det gör det inte. Har fått fram Cmore och en stillbild på matchen, sändningen börjar om en halvtimme och först då vet jag om det går att se den eller om jag måste pilla vidare. Missar ju inte matchen, får se den på någon av datorerna istället.
Bara en sån sak som att höja ljudet är ett äventyr, när jag trycker en gång på volymknappen på fjärren får jag veta att ljudnivån är 24, trycker jag för att höja blir det istället tyst. Kul att ha nåt att göra!

Det där fnular du ut. Kommer att bli bra! Man kan göra fel bara av stress, är min erfarenhet, sen var du ju bara enkelt!

Om tio minuter vet jag om jag kan se matchen på tv eller om jag måste fortsätta trixandet. Har 90 minuter på mig. Inget stress här inte.

Tysklandsmatchen var mycket mer kreativ och intressant. Denna blev fadd, var de alla rädda för varandra. Who is afraid of who!

Mindre utrymme för uppspel med kvalitet i matchen i går. För många bolltapp i andra halvlek tröttade ut laget när de hela tiden fick jaga boll.

Stängt för kommentering.