Kategorier
Stockholm

Kalla blommor

Ibland får jag för mig att makrofota mina krukväxter och det finns en hel del där att hämta, tycker jag. Och det är alltid vindstilla. Trevlig sysselsättning när det regnar ute.

Och bra för att få tiden att gå i väntan på tv-leveransen. Har ju också att snygga till en del innan det klampar in folk i min kaotiska ateljélägenhet. Sen blir det som sagt spännande om jag får igång grejerna. Snubben som kommer med tv:n är tekniker så jag får väl slanta upp så han fixar det. Tror ändå att jag får komplettera med några sladdar.

Kalla.
Lite störande med det blå till vänster, det såg jag först efteråt. Men det är bara att ta en ny bild. Ska försök fundera ut en bra bakgrund.

Ska strax skicka Vårsalongansökan, ska bara namnge bilderna och printa dem i en mindre storlek. Inte helt enkelt att hitta på namn, och därför svårt att komma ihåg dem när det blir dags. Man får ansöka med fem bilder och det är ju inte säkert att alla, om ens någon, faller juryn på läppen.

Spännande att se om det här går att se efter publicering, i redigeringsläge syns det inte.
https://hh-bergmann.tumblr.com/post/186002048584/self
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

7 svar på ”Kalla blommor”

Fem av dina bästa Ripped and Torn, med clown, och du blir antagen på Liljevalchs Vårsalong. Då går jag dit. Du får alltså tvn till Sverige-Nederländerna. Wow! Lyx. Jag har inte ännu ens börjat fantisera om annat än min lilla tjocka tv. Då måste man ju också ha fler kanaler, för det utbud, 1, 2 och 4 har är inte värt att visa på en 55 tummare. God lycka med den!

Det blir spännande att se hur Sverige tar sig an Nederländernas vassa anfall. Tyskorna pressade inte särskilt hårt, gör holländskorna det blir det knepigare med uppspelen.Men vi håller tummarna, heja Sverige!
Ena clownen kommer med på utställningen, den blev fin i A2.

Spännande, jag har glömt vilket datum du ska ha utställning denna gång? Och på vilket Galleri. Ska på Gamlastan-vandring på söndag med Elin, som presentat mig med den. Vi gillar båda historia.
Spännande med matchen ikväll. Hoppas du får fart på 55-tummaren!

Stängt för kommentering.