Kategorier
Stockholm

Psykosyntes

Pular ihärdigt vidare med tv:n och dess inställningar, via boxens fjärrkontroll verkar jag kunna se ett gäng kanaler. Och ljudet hittade jag. Kollade Babylon Berlin, avsnitt 1 och 2 av 16. Bra, men jag är inte van vid att se serier. Å andra sidan, vad finns där att se egentligen ? Babylon Berlin, fotboll och några filmer.

Underbar musik i Babylon Berlin, försöker hitta låten som sjungs i slutet och lyssnar genom hela soundtracket på YouTube. Mest instrumentalt, men mitt i hittar jag favoritlåten Zu Asche, Zu StaubSeverija. Sista låten, Bitter sweet har Brian Ferry varit med och skapat, och f d Roxy Music-sångaren sjunger nämnda låt på soundtracket.

Kan behöva lite psykosyntes efter allt tv-mekande, vad nu psykosyntes är för nåt.

Och det fortsätter att regna. Gör inget, då kan jag fortsätta småstäda där jag har lust. Och kanske ta en sväng till stillebenateljén.

Till sist hittar jag min favoritlåt från Babylon Berlin.

Kristoffer Andersson, Aftonbladet:

Den som på allvar vill bryta segregationen i Stockholm bör inte lyssna på människor som fått en kalldusch. Den bör avskaffa det fria skolvalet.

Korrekt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Psykosyntes”

Eller tvärtom. Du älskar 55-tummaren och glömmer allt annat för alltid. Vad är PSYKOSYNTES?

Googlade: ”Psykosyntes är en alternativ terapiform, vars grundare heter Roberto Assagioli. Han var en av Sigmund Freuds elever”. ”Psykosyntes kan beskrivas som en livs- och utvecklingsprocess som hjälper oss att organisera och harmonisera alla våra inre, ibland motsägelsefulla, sidor eller delar. Dessa delar innehåller till exempel känslor, tankar, impulser, beteenden och fantasier och kan ibland uppträda eller ta över som en egen styrande ”person”, fast vi innerst inne vill något annat. Psykosyntesen bidrar till att harmonisera alla dessa delar till något mer medvetet valt och därmed mer också aktivt valt. Något som vi innerst inne vill vara och kan bli”.

Det kanske blir 55-tummaren som tar över mitt liv?

Stängt för kommentering.