VM-brons!

Söndag och vi går in i en ny regnperiod.

Och Sverige tar brons i VM, så himla starkt jobbat! Så himla välförtjänt! Sofia Jacobsson och Hanna Glas är mina favoriter i laget, för övrigt. Och Fridolina Rolfö. Men, vilket härligt lag! Vilken fantastisk prestation! Idrott när den är som bäst!

Kollar för skojs skull hur mycket det skulle kosta att överföra mina videokassetter till ett annat format. JapanPhoto tar 330 per kassett. Jag har minst 50, kanske det dubbla, jag kommer inte åt att räkna dem. Verkar inte riktigt rimligt. Jag får bearbeta tanken på att slänga dem ett tag först, sen får vi se hur det blir. Det finns mycket annat att släpa till grovsoprummet.

Tar en titt på Vårsalongsansökan och ser att de inte vill att bilderna ska ha varit utställda tidigare. Och det har ju mina, tre gånger till och med. Så jag får antingen välja fem icke utställda ur Ripped-katalogen alternativt och eventuellt skicka in några slussenbilder istället. Liljevalchs vill också att man ska ansöka digitalt och det kan ske tidigast 19/8, så det finns tid.

Fotografiska slår ett slag för sin sommardrink, där de först lägger i en isbit som nästan fyller hela glaset, sen fyller de på med resten av ingredienserna upp till kanten. Jag funderar på hur det ser ut om man tar bort isbiten, får man i hop fyra cl?

Grovsoprummet är öppet kl 18-19, samtidigt som andra halvleken i VM-finalen Nederländerna-USA.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”VM-brons!”

  1. Skönt med brons. Video, jag en son fick hand om kartongen med all familjevideos och han slängde den. Det var det. Keep blogging!

  2. Beträffande video, jag ska ändå kolla runt lite om det finns någon annan lösning innan jag går drastiskt tillväga.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.