Ja tack

Har gott om tid att fundera på USA-resan med barndomskamraterna och har mejlat dem ett PM. Har fått några svar och ett par kommentarer, men inte från samtliga. Vi är några som inser att det kan vara lite brådis med att boka åtminstone flyg. Men som så ofta när många är inblandade har det inte riktigt gått hem hos alla. Vi får ser hur det artar sig.

Har ännu inte tittat på direktsänd tv utan bara streamat. Är ingen stor tv-tittare, men det är fint att se fotboll på stor skärm. När videotekniken är på plats ska jag kolla om det är några videofilmer jag vill se, har många att välja på. Närmast ska jag kolla om tredje och sista avsnittet av Poirot – ABC-morden finns att se, och kanske klämma tredje delen av sexton av Babylon Berlin.

Gick in i semestern med ett relativt stort ekonomiskt överskott. Det minskar dock oroväckande snabbt och jag har en eventuell USA-resa att boka och betala när som helst. Halva semestern kvar, får hålla hårt i kontokorten ett tag.

Samsung hade som väntat inget svar på videofrågan utan rådde mig att göra det jag redan gjort, kolla med återförsäljaren. Och fotopappren, några av dem jag beställde, fanns inte på lager och har kanske två veckors leveranstid, så då blir det problem. Vore bra med kopior på bilderna som hänger uppe på utställningen.

Ja tack Sonja Åkesson (1926-1977)

En varm hand.
Ett varmt bo.
En varm kofta
att trä på de isande tankarna.
En varm kropp att trä på kroppen.
En varm själ att trä på själen.
Ett varmt liv
att trä på det isande livet.

Dikterna jag publicerar är från SL:s serie Poesi på väg som satt på reklamplats i bussar och tunnelbanor för ett antal år sen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Ja tack”

  1. Fin dikt! Snart är det dags igen, i nästa vecka. Innan ess är det födelsedagen. Elin idag, 41, min syster i nästa veckan 84. Och gudsonen kommer hem från USA. Hoppas du hittar fotopappret nu.

  2. Snart dags, ja.
    Mejlade ang fotopappren och bad dem ändra i ordern till något som finns inne. Vet inte om det gick att svara på mejlet jag fick så jag väntar några timmar och mejlar igen

  3. Så kan det ju vara, förstås. Brukar inte stressa upp mig i förväg, egentligen. Snarare ordet olika frågor som poppar upp som jag får fundera på.

  4. Relativt stressless, det är ju en vecka kvar. Det är väl bara transporten av bilderna som är lite krävande, men det lär gå bra. Ska hämta nycklarna på torsdag kväll nästa vecka och tar då med mig en del av bilderna så jag inte behöver slita på fredagen. Jag vill framförallt inte behöva åka fram och tillbaka.

  5. 🙂 Jag blev medbjuden på en begravning den 9, men jag tror inte jag följer med.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.