Kategorier
Stockholm

Samtida konst

Envisas med mina obegripliga bilder. Det verkar bli mindre och mindre ”fotografi” och mer och mer ”contemporary art”, utan att jämföra sig med de stora inom det området. Men det är jag som ska ha kul, ingen annan. Och jag är inte helt ensam, det finns några på Tumblr som jag känner ”gemenskap” med i mitt motivval.

Som så ofta måste man trassla innan man kan beställa nåt på nätet. På fotobutikens hemsida måste jag fixa nytt lösenord till mitt gamla konto, som överförts till ett nytt system. Sen kan jag beställa, 2 500:- går det på. De rullar bra nu, pengarna. Hoppas jag säljer nåt på utställningen, men jag är lite pessimistisk.

Metallica var på Ullevi i går och gjorde en cover på Ebba Gröns Staten & Kapitalet, lite kul. Svenskan är kanske lite svajig, dock.

Tjugo fotografer är inbjudna till Gnestaplanket, hoppas det finns plats på öppet plank för mig. Det är sista gången och jag har nog varit med alla gånger, utom en när det inte gick att ta sig dit.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

3 svar på ”Samtida konst”

Såg en bok om Slussen idag i Stadsmuseets shop. Alltså foto på eländet, men inte Slussen Demolition, som din bok. Då kändes det verkligen som din bok hör hemma på Fotografiska istället. Den är konst. Stadsmuseet har inte konst, de dokumenterar. Eller, VÄNTA ja, din är också dokumentation, mellan konst och dokumentation, eller båda.

Köpte karta som visar de platser P A Fogelströms romanfigurer bodde på på söder. Toppen. Jag har innan suttit och ritat i en egen karta, nu fanns en mycket proffsig tryckt karta som Elins 411 i morgon ska få och så köpte jag en till mig själv.

Stängt för kommentering.