Kategorier
Stockholm

Rivet och tejpat

Hittar en flyttkartong med ett gäng diabilder som mamma tog uppe i fjällen, från sitt fönster på Finnberget, mittemot Manila och lite annorstädes. Hon gillade att fota blommor inne och ute, och båtar, krigsfartyg och lyxkryssare på besök i Stockholm. Ska gå genom bilderna innan jag slänger dem, nu kommer ljusbordet väl till pass. Hon var urstyv på att brodera och bra på att måla och det är från henne jag ärvt min konstnärliga ådra. Men att fotografera under värsta klorofyllperioden uppe i fjällen var inte lätt, grön, grönt, grönt. Lite jobbigt med alla minuten som poppar upp, bara. Bilder på mamma, pappa och undertecknad sparar jag.

Men nu har jag döstädat i allafall..

Platsar nästan i utställningen. Men bara nästan.
Tycker nog ändå att den här är lite bättre, och därmed närmare en hängning på Konsthallen. Printade båda.

Lattjo ändå att det blir så mycket städat den här semestern. Men i dag ska jag kolla om det går att se sista avsnittet av Poirot-ABC-morden.

Nu hör jag att kaffet är klart.

Leonardo DiCaprio:

– Ska vi lyckas ta oss ur det här stryptaget som vi befinner oss i krävs det massor av folk på gatorna. Det krävs det någon form av revolution.

– Att vi kan låta folk fortsätta trotsa vetenskapliga fakta strider mot all logik.

På hemsidan till Leonardo DiCaprio foundation skriver stjärnan att miljöfrågan inte är politisk utan handlar om människans överlevnad.

Anna-Karin Granberg (f. 1959)

Du frågar mig
varför jag alltid springer.
Det därför att se
om någon följer efter.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Rivet och tejpat”

Som sagt jag ägnar sommaren åt att skanna in all diabilder, som visar sig vara nåt tusental. Släng inte, gör positiva bilder. Dessutom skannar skannern in negativ, som nu kan jag få alla mina miljoner bilder in i datorn. de som finns i negativ. Svindlande upptäckt!

På onsdag öppnar en robotutställning på Tekniska Museet som verkligen hamnar om framtiden. Tänker inte missa den.

Finns inte en chans att jag ska spara de här diabilderna. Flertalet har inget värde för mig. Dessutom har jag egentagna diabilder att gå genom på samma sätt. Mest skit där också.

Stängt för kommentering.