Kategorier
Stockholm

Dan före dan

Ångrar lite att jag bestämde mig för ett vernissage. De flesta jag känner var ju på det förra och det är ju i stort samma utställning och det är ju att i sommaren när många är annorstädes. Bör klara mig på en låda vin denna gång.

Läser att man förbereder en stormning av Area 51. En miljon har anmält intresse för att en gång för alla ta reda på om det finns bevis för UFO och utomjordingar här, vilket det ryktats om i decennier. Området är ett utbildningsområde för flygvapnet och där varnar man för att försöka ta sig in. 20 september får vi se hur det går.

Allt går tydligen att göra bild av.

Börjar fundera… Undrar om mina bilder är för stora för den lilla Konsthallen. Ja ja, försent att göra nåt åt nu, och de gör sig bäst i stort format. Får kanske ta bort några till. Det ser jag i eftermiddag.

Dan före dan. Tar det lugnt under dagen. Funderar på logistiken och de små detaljerna. Ska försöka släpa med mig alla bilder när jag hämtar nycklarna i eftermiddag. Powerbanken, extrabatteriet till mobilen, måste jag komma ihåg att ta med.

Lugn dag – Ingeborg Eriksson ( 1902-1992)

Man märker den aldrig
mottar den bara
som vore den självklar
Lapar den lojt
som en katta lapar mjölken

men när den försvunnit:
I fjärran ha bergen fördunklats
Långt nere inunder oss
ha alla floddalar djupnat…
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Dan före dan”

Det kommer att bli så bra. Varför ska du hänga upp dig på de som var på galleriet vid Hornstull. Världen är full av människor, även Gamla Stan i Stockholm. Massor med människor passerar där.

Stängt för kommentering.