Kategorier
Stockholm

Udda fågel

Tar en sväng förbi träsket. Såg en vacker vit blomma där när jag gick till bussen häromdagen och ville plåta den. Svårt med skärpan när linserna är på, bara. Innan jag börjar plåta ser jag en udda fågel plaska i sumpvattnet, hinner se den några sekunder bara. Men det var sannolikt en småfläckig sumphöna! Därtill flaxade det förbi något stort och ljusbrunt en bit bort, duvhök? Kul!

Gör en checklista för i morgon så jag får med allt på en resa.

Som en rosa fjärilsvinge.

Hittar ännu fler tidskrifter att slänga, gamla Kamera&Bild och gamla nummer av Språk. När jag fortfarande hade DN hann jag inte läsa Språk och i tidsskriftssamlaren finns fem nummer fortfarande med skyddsplasten på. De har jag tid att läsa nu, resten slängde jag.

Publicerar detta inlägg och drar nu in till Konsthallen för att få nyckeln och för att lämna merparten av bilderna. Hoppas som sagt få en bild av hur mycket som får plats och hur många bilder jag kan hänga utan att det känns trångt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Udda fågel”

DU är utvald:

Jag läser: Föreningens styrelse består av fyra verksamma och erfarna konstnärer som har som mål att till självkostnads pris hyra ut till vad vi tycker är bra och sevärd konst.

Hoppas kunna gå förbi i morgon. Á la vôtre!

Stängt för kommentering.