Kategorier
Stockholm

Anger management

Det tar mig cirka två timmar att hänga bilderna, lättare när det bara är att spika upp dem. Får ändå justera några. Hinner ta en öl på Temple bar innan vernissagen. Några få spontanbesökare ändå, en dam med rysk brytning stannar länge och är förtjust över utställningen. Sen kommer en handfull besökare till, några bekanta, några så kallade spontanbesökare. Anders Petersen knallar förbi men vill inte komma in och titta.

Stänger lokalen på slaget 20. På vägen mot Slussen och bussen får jag två gratisbiljetter och två värdecheckar á 50:- på Club Kino. De erbjuder striptease daily mellan 21-07.

På bussen sitter en ung man som har problem med sitt humör. Han skriker och ber om ursäkt om vartannat till nån han pratar i på telefon. Han är påverkad av nåt och minns inte vilken buss han klivit på, frågar, men ingen törs svara. ”Det är det som är så tråkigt att man måste slå folk för det är ingen som svarar” säger han och går fram till föraren och frågar. Han går dessbättre av vid Skuru skola. Typ en sån man inte vill åka linbana med.

Det känns i benen och det är knappt att jag klarar parera alla skuttande smågrodor som banne mig är överallt denna kväll.

Lennart Sjögren (f. 1930)

Och björklövet som blev funnet
långt ute till havs
där det vilade
i sin egen grönskande båt.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

6 svar på ”Anger management”

Försök med en gång i veckan. Om den vissnar, fortsätt och det kommer nya blommor snart igen. Dt är fantastiska blommor. God tillrusning till galleriet idag önskar jag.

Stängt för kommentering.