Kategorier
Stockholm

Värmebölja

Sover relativt länge ett par dagar i rad nu, till cirka kl 6. Har satt mobilen på väckning kl 7.30 för säkerhets skull. Ute på parkeringen har nån satt sitt billarm på väckning klockan 6.30.

Näst sista dagen och jag funderar på hur jag ska få hem allt. Tror det ska gå. Ska ta hem allt utom bilderna i eftermiddag när jag stänger. Ska se om de mindre får plats i ryggsäcken, annars får jag ta en större ryggsäck. Resväskan för de stora, plus en stor kasse.

Tar med mig lilldatorn så kan jag sitta och leta New York-hotell. Det ska bli spännande att se om det går att hitta något som ligger bra till, typ Midtown och Chelsea.

Cyclocar, minsann!

Minns semestrar där jag suttit klistrat framför tv:n och följt Tour de France. Nu har jag bara sett några få minuter när jag letat efter nåt att se på min nya tv. Sändningen från turen börjar strax efter klockan 14 i dag, tror jag. Kan kanske se det på MacBooken, på galleriet.

Varmt ska det bli i dag, 26°. Än värre de fyra närmaste dagarna, cirka 28°. Hälsovådligt!

Eugenio Montale

Det svart- och vita gungandet av svalor
på telegrafens trådar
är ingen tröst för dig skådar
tyst och förstämd åt havet till
och bär ej heller bort dig dit du vill.

Flädern har redan sin parfym, och regnet
är blott en skur som saktar av. Det klarnar.
Betyder ljusningen ett stillestånd?
Din kära oro håller vakt och varnar.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

3 svar på ”Värmebölja”

Ja, en vecka går fort. Måste ner och handla till de små ska komma. Tar min nya Volvo V70, dvs min svarta snygga dramaten. Bra bilder har du fått från galleriet. Tycker det vore spännande om du hade en utställning och visade din gatufoton. Det blir väl kanske sådana till Liljevalchs?

Ja, det är varmt, hälsovådligt, inte minst för mig. 🙂

Stängt för kommentering.