Kategorier
Stockholm

Like tears in rain

Den tilltänkta fotbollsmatchen i går kväll, gick på Viaplay och jag tänker inte betala extra för att se Gnaget spela kval till Champions league. Tji fotboll, alltså. Och de torskade sammanlagt mot Maribor. Kan inte säga att jag är ledsen.

Men filmen Blade Runner såg jag, med Harrison Ford som jägare och terminator av förrymda replikanter av arten Nexus-6. Dyster miljö med evigt mörker och ännu evigare regn. Med nyss bortgångne Rutger Hauer som ledarreplikanten Roy Batty: I’ve seen things you people wouldn’t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.”

Shadowidas.

Men satan vad jobbigt med all reklam, dessutom en hel del avskyvärd spelreklam. Förbjud!

Bo Carpelan – Annorlunda

Han är annorlunda
än de andra,
ser annorlunda ut,
är annorlunda klädd,
talar annorlunda.
En dag
stannade han opp mig
på skolgården, sa:
– Du, kan vi bli vänner,
du är annorlunda än de andra.
– Annorlunda, skrek jag,
är du galen!
Om nån är annorlunda är det du!
Han såg på mig och sa tyst:
– Är vi inte alla?
Och gick bort
och jag stod kvar
djupt inne, långt borta
i det annorlunda.

Två dagar kvar av första arbetsveckan efter semestern, det ska gå. Men segt är det om man inte kommer iväg med eleverna.

https://www.tumblr.com/dashboard
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Like tears in rain”

Tack för att du la in på Slussensidan, dina fina bilder. Nu har Ulf Berggren lagt ut fem bilder på raken, de är antagligen skittråkiga. En del människor tror de är så märkvärdiga så de lägger ut över tio grejer på FB per dag. Jag har några sådana vänner som man inte kan godkänna som leverantörer. EN av dem lägger typ ut sådana saker som att; vilken ras skulle du vara om du vore hund, osv. Jag blir knasig. Fortsätt förgylla världen med dina bilder.

Men det djävliga med att Berggren och Ståhl gödslar med sina bilder är att de lägger sig över dig och du kommer långt ner. FY dem! Tycker jag!

Stängt för kommentering.